Welk vlees wilt u en welke kruiden?
Misschien hebt u dat ook. Dat u bij de slager aan de toonbank staat, vlees wilt kopen maar niet weet welk deel van het dier u precies koopt en hoe u het vlees moet bereiden. Of dat u kruiden wilt gebruiken, maar niet weet welke kruiden of specerijen bij het recept horen of de herkomst van de specerijen niet kent. Deze special brengt daar verandering in.
Vlees soorten
Rundvlees, varkensvlees en lamsvlees zijn in ons land de meest verkochte vlees producten. Als u wilt weten waar de chateaubriand vandaan komt of de koteletten, moet u onderstaande artikelen lezen. Aan de hand van schematische tekeningen wordt het u verder uitgelegd. Zo weet u als u bij de slager staat tenminste welk vlees u koopt en hoe u de lekkerste maaltijd klaar maakt.
Kruiden en specerijen
De wereld kent vele lekkere kruiden en specerijen. Een goede maaltijd kan bijna niet zonder. Als u er meer van wilt weten, moet u deze artikelen gewoon lezen. Wat is Lavas bijvoorbeeld? Bekijk de
veelgebruikte kruiden en specerijen, van anijs tot en met zuring.
Zeemeeuw ©